Alkoholafhængighed kan overvindes gennem uddannelse

Dagens atleter er ofte adskilt fra de andre områder, der er afgørende for et godt helbred, fitness, og selvtillid. Unge atleter forsøger at asianize deres træningstimer, så de kan passe ind i deres sport, men glemme de enorme fordele, som distanceløb giver.

Lad os starte med det gode. Løb hver dag kan forårsage en konditionering ubalance i din træning og kan føre til dårlig ydeevne. Din evne til at forbedre din præstation afhænger af din konkurrenceevne. Dette afhænger af små, ikke-tidsbaserede uddannelsesgevinster. At løbe hver dag gør dig ikke til en bedre løber. Det kan faktisk føre til skade og problemer med ydeevnen, der kan have en negativ indvirkning på din præstation.

Lad os se på nogle almindelige træningsmetoder for at forstå, hvad alt dette betyder.

Hurtigdistanceløberen

Dennis Scott har gjort dette til en populær stil kører uddannelse. Han har gode råd, der kan hjælpe dig med at droppe kilometertal og øve din race form.

Langsigtet træning har vist sig at være den bedste måde at slippe af med kedsomhed og opnå de resultater, som atleter ønsker. Dette er en fantastisk måde at brænde overskydende kalorier. Det Mead bog Racing the Road ville gøre en stor uddannelse guide. Du kan se, at der er nogle kilometertal. Du bør også spise en sund kost rig på gode kulhydrater og forskellige fedtstoffer. Den cgi-ration ‘alt, hvad du behøver filosofi hedder det: Må ikke køre lange løb og ikke bruger en masse tid på lange kørsler.

En rampe op-arbejdsdag

Det er muligt at køre skadesfrit i længere tid ved hjælp af rampen op fra en lift- eller startlinjemetode. Eric Anthony skal køre mindst 7 til 8 miles i den første mile for at nå sit topmøde. Denne gradvise “ramping up” bygger for den første mile. Derefter kører i et stabilt tempo for den næste mile. Han kører den sidste kilometer med en hurtigere hastighed og tager længere tid. Han måler 6:19 miles. Dette løb skal gøres langsomt og omhyggeligt. Det skal være afsluttet hver dag i de første tre til fire uger. Sådan kan du gøre det:

Dag et: Kør 6 miles i et normalt tempo. Dag to: Sæt farten ned med 20% og 30% for den første halve mile. Dag tre: Kør 6 miles, derefter bremse med 20% og 30% for de sidste 3 /4 mile. Dag fire: Løb 5 km. Dag fem: En 2 mile løb. Derudover vil du se, at han vil køre den første og anden miles med henholdsvis 20% og 25% og den tredje mile med 30%. Disse løb kan være ret brutale for en person, der løber 4:19 miles.

Kør med smerter

For at få succes, det tager mere end blot at være i stand til at gøre det rigtige push-ups og pull-ups. Træningen er ufuldstændig uden en grundig undersøgelse af kroppen. Eric Scott ville have haft så mange, hvis ikke mere smertestillende medicin i hele sin PR-periode. Folk løb maraton i årevis. Selv om en runner kan spike i 80’erne og lavpunktet i 90’erne, ville toppen være højere.

Det er vigtigt at holde fokus for en række forskellige årsager (damn it, der er 2.000 miles af bakker forude!)

* Hvad var Eric Scott’s anbefalinger?

Street-racing 10Ks i college

* Hvad er de strategier Eric Scott fortalere?

Den amerikanske street racing format er en mile race for den første sløjfe. Det er en 1:3 mile tid sammenligning. Han anbefaler at løbe 2:2 med mile og 2:2 med kilometer. Dette understreger 5/2 tempoet.

* Hvad er Eric’s foretrukne smertestillende medicin?

* Bortset fra sko, hvilke sko har han anbefale?

* Bortset fra sko, hvilke sko vil han anbefale kolleger løbere undgå?

* Hvorfor går han ind for lov af Attraction

* Hvad kan Eric lære os om lov af Attraction, når du kører?

Skriv kommentar