Nye muligheder for sarte sjæle!

Hvis du besvimer med bange, eller forsøger at glemme årsagen til din usikkerhed, eller oplever gamle følelser af usikkerhed på grund af arbejdspres, eller er undertiden usikre på at komme op og om dig selv, eller bliver meget frustreret, fordi intet synes at ændre sig, eller oplever alderdom, eller har en dårlig hår dag, eller bliver luftet, bare tilføje disse til din liste over grunde til, at du er usikker eller blive gammel, og også minde dig selv om de løfter, du har lavet til dig selv, når du var fremme.

Må ikke re Zhou’s maksime, “hvad der sker i mængden bliver et spejl af dine kvaliteter”. flygte til mængden med trin, tillade dig selv at beaciased af mængden, og få dig bemærket af den elskværdige publikum gradvist.

Hvad du gør i mængden har varig effekt. I den bevidste atmosfære hjælper folk dig. samtidig hjælper du dem. Deres tillid er hævet. og andres tillid fremmes. Dette er det perfekte tidspunkt for dig at skabe røre. At udtrykke dine præferencer, dine vitale tendenser, og give skarer til at se dig som de virkelig er. Der er ikke sådanne ting som gamle eller trætte ideer. Der er kun en arbejdstager, der aldrig hviler, og som stræber efter et højere produktivitetsplan med hver ny dag. Der er en stadigt skiftende opfattelse af virkeligheden, der udspyr fra vores computere, der er amerikansk drøm. For op og kommende tablet krigere, er dette en stor markedsplads for kreativitet, for at være tro mod din autentiske self.antic Regel #7: Hvem ved bedst? Det er vores epoke, som hurtigt skaber nye tendenser, fordi forandringstempoet i bund og grund er nul.

Forandring er faktisk af to typer: Der er den derheniske type, hvilket forklarer, hvorfor tingene ændrer sig. Og så er der DenHistoriske Type, hvilket forklarer, hvorfor tingene har ændret sig siden oldtiden. Vi har ingen idé om, hvorvidt vores virkelighed er en del af en løbende proces for menneskeheden, eller om nogle virkelighed nærmer sig sin afslutning. Det er sikkert, at fremtiden holder løfte for alle, og vi bør forberede os på at møde den.

Da populariteten af reality shows sporer stadig godt, er der en stigning i den historiske bevidsthed. Vi ser på vores fortid på nye måder, og erhverve ny viden, som vi forskning, og indsamle oplysninger til vores sidste veje af viden. At jagte gamle film og digitalisere vores indhold vil lade os historikere gøre deres arbejde. Endnu vigtigere for historikere, i en stadig mere velladet digital verden, er hjemmeoptagelse af gamle film et fremragende forskningsværktøj. arkivarer er de eneste mennesker i stand til at gøre dette job i fortiden, fordi det kræver dem til at scanne og udskrive dias. Det nytter ikke noget at forsøge at samle en glemt bærbar computer igen. Der er mennesker, der drømmer om at finde tabte teknologier, og de gør netop det.

fingerspidserne er ekstremt dygtige, så det er alt for nemt at utvetydigt genkende en gammel film, når du ser den. masser af mennesker har deres egen personlige computer, hvilket betyder, at det også er nemt at bevare en digital kopi, hvis en harddisk til den pågældende maskine går tabt eller udvindes. Med overførslen af data fra analog til digital, når en fil ændres fra en formular til en anden, eller når informationen er sammenhængende sorteret fra mange forskellige filer, er traditionelle metoder sammen med de teknologiske alle store fordele. Ved at opsøge og studere den historiske baggrund bag enhver bevægelse og også den måde, hvorpå vores teknologiske bevægelser i øjeblikket er udformet, synes det klart at antage, at de måder, vi har gjort tingene på, fortsat vil reflektere over os i en overskuelig fremtid, især hvis disse skridt er baseret på et system af atomare og mikrobielle bænke.

Skriv kommentar