Sådan ansætter du en professionel leder

4 6 Vigtige ansættelsestips til implementering nu C Aldrig ansat før? Vil du ikke ansætte før? Ansæt nu! Brug disse teknikker til at transformere din ansættelsesstrategi.

Dimitterer du fra skolen?

at drive forretning?

Arbejder du på fuld tid?

Weekender?

Eller du er en person, der har til at udfylde en fuldtidsstilling.

Her er 4 tips til at hjælpe dig med at ansætte effektivt nu. Implementer disse nu, og du vil blive overrasket over de resultater, du opnår på ingen tid!

1. Vær proaktiv!

Hvis du stadig er usikker på den ‘rigtige’ ting at gøre, skal du kigge online og se, hvad ansættelsesledere leder efter i deres kandidater. Så match dig selv til profilen! Ikke alene vil du øge dine chancer for at få jobbet, vil du også være i stand til at fremvise dine styrker på dette område.

2. Vedvarende kommunikere

Som ansættelseschef er det vigtigt at være i overensstemmelse med dine standarder. Ingen rekruttering midnat, men sørg for at ‘ophold over dial’, indtil du får den kandidat, der passer til jobbet. Gør kommunikation med søgefirmaet altafgørende!

3. Hold dine netværk i form

Stol ikke på, at søgefirmaet får dig i forbindelse med de rigtige ansættelsesledere. Brug dine professionelle netværk til at finde ud af, hvem der leder hvem. Brug rekrutteringsmedarbejdere, venner, kolleger osv. til at få kundeemner og information. Vær villig til at bede andre om hjælp så godt.

4. Mød op!

Sørg for, at du er fysisk klar til at interviewe. Sørg for, at dit udseende er upåklagelig. Ingen opbakning, ingen tomgang, intet, der tyder på, at du ikke er klar. Hvis du kommer for sent, hvad sker der så? Plus, du ønsker ikke, at dit søgefirma sætter deres navn på dit CV, eller at din potentielle arbejdsgiver sætter en reference på dine vegne.

5. HOP OM bord nu!

Diskuter muligheden med dit søgefirma, og fortæl dem, at du er interesseret. Uden en forpligtelse, vil de vide, at du lige er ved at blive videregivet til den næste fyr. Bed søgefirmaet om at lave et nødgebyr, hvis du ved, at du rejser om et par uger. Fortæl firmaet, at du vil være i kontakt. Som en del af dette skal du ansøge om en ‘åben position’ på egen hånd og være parat til at diskutere, hvorfor du leder nu.

Det er vigtigt, at du sidder i interviewsædet, når søgefirmaet træder til, men du skal være forberedt på noget. Cover papirkopi til interviewet, udvikle et mål liste over spørgsmål til interviewet, få masser af referencer sammen. Skriv vigtige oplysninger ned, f.eks. virksomheder, du har arbejdet med, vigtige kontakter og muligheder, du har haft. Og glem aldrig beviset for dine kommunikationsevner!

6. Stil de rigtige spørgsmål

Vis rekrutteringsfirmaet, at du er interesseret, vis dem, at du har en vision og en interesse i dette job. Stil de rigtige spørgsmål, for at få virksomhedens sande behov, årsagerne til behovet for en nyansættelse.

Og så bede dem om at liste den nøjagtige slags person, de leder efter. Som ansættelseskonsulent har jeg fundet ud af, at mange jobsøgende leder efter stillinger af ledelsesmæssig eller administrativ type. En IT-person med erfaring i projektledelse, kvalitetskontrol og så videre. Når du finder det ikke, hvad du leder efter, er du nødt til at spørge hvorfor?

Trin 4: Forbered din pakke

Hvis du har overvejet et træk, give dig selv en uge eller deromkring for at forberede og beslutte, hvad du vil gøre, og hvordan du vil komme dertil.

Mange jobsøgende er blevet reduceret, og organisationer har måttet stramme deres bælter, så hvis du er en af dem, overveje, hvad er dine muligheder?

Begynd med at se på, hvad er dine færdigheder og talenter? Et nyt job eller karriere er baseret på, hvad du kan gøre nu, og du bør overveje, hvad du er god til og udvikle disse færdigheder. Start en lille virksomhed, som du kan gøre hjemmefra, på et lille budget, med nogle input og input fra dig. Du kan ikke være i stand til at udvikle det store billede, men prøv at udvikle et lille projekt eller en lille afdeling.

Er der store projekter, som du ønsker at komme ud af vejen? Måske vil du udvikle et helt nyt produkt, men du ønsker ikke at udvikle den tekniske kapacitet. Begge er i de tidlige stadier af din karriere. Du ønsker blot en mulighed for at afprøve dine færdigheder.

Kig på dit nuværende job og se, hvad du nyder ved det. Hvad frygter du? Hvad kan du forbedre? Dit job er at teste dig, finde ud af, hvad du er god til og generelt demonstrere for andre, hvad du er i stand til at gøre.

Skriv kommentar