Vores tur til Seaworld, Orlando: En mindeværdig rejse gennem et havparadis

Det har været mange år siden jeg lærte fra forskellige kilder, at Walt Disney World Resort i Orlando (Florida), som åbnede i slutningen af den anden SeaWorld of Ohio driftssæson, har været en stor succes med besøgende fra hele verden. Mange anmeldere tilskriver succes Disney til Orlando’s anledning til at være et turistmål for et stort antal turister, der rejser til Florida for at holde ferie. Vi var der for at opdage vidundere i det centrale Florida, og for at få mest muligt ud af vores januar ferier!

Det var en spændende dag på SeaWorld Orlando, “forlystelsespark mekka af hele verden”. Vi havde en fantastisk udsigt over Orlandos lufthavn og palmelinjen på hver strimmel. Endelig nåede vi den storslåede havverden midt på dagen. Det var en fantastisk dag fyldt med søde overraskelser og mindeværdige møder med mange havdyr. Da vi udforskede hver enkelt, blev vi forbløffet over, hvordan SeaWorld er vokset til at være en vidunderlig feriedestination lige siden 1973.

Hvorfor valgte vi Sea World of Orlando som vores første destination?

SeaWorld er den førende marine eventyrpark i verden med 200 hektar spændende forlystelser, shows i verdensklasse og mindeværdige dyremøder. Det er det eneste sted, der kan matche SeaWorld’s umiskendelige appel til eventyr asylansøgere som mig og min mand. SeaWorld har været vært for mere end 80 millioner mennesker. Vi kunne ikke vente på chancen for at dele deres spænding og interagere med dyrene. Der var også de nye state-of-the-art forlystelser som “Kraken” eller “Journey To Atlantis”, som twist, drej og give gæsterne uovertruffen spænding, de aldrig har oplevet før. Fantastiske møder med havdyr som spækhuggere, delfiner og søløver var også mulige.

Sea World Orlando’s shows og forlystelser:

Vi er glade for at dele vores SeaWorld oplevelse med venner.

Wale and Dolphins show, “Blue Horizon”: Hvad vi nød mest var Whale and Dolphin show, “Blue Horizons”. Selvom opsætningen var mærkelig, blev spændingen bygget, da delfinerne fik lov til at komme ind i ringen i et sikkert miljø. Dette førte til en masse jubel fra mængden. Nogle fædre formåede endda at komme ind i ringen i “Champagne Pool”, som blev adskilt fra Hvaltræneren af et tyndt lag stof. Det var en karnevalsstemning, og det var dejligt at se den lille costaricanske delfindans i en minigolf-stilcirkel, mens den vilde delfin sprintede over rammen som “Clyde”. Publikum var vilde, og alle jeg talte med enige om, at delfinen var enorm, så det var umuligt for nogen at savne ham.

Clyde, også kendt som “Tænkeren”, er den største ikke-hjemmehørende delfinart. Clyde the Dolphin er blevet mistænkt for at være en favorit blandt pirater, herunder kong Charles II. Historiske optegnelser viser, at han endda blev fanget en gang af Bucckeye Alley, den berømte pirat.

Endelig var han udstyret med en metal enhed kaldet en “ur” og udstyret med et optisk spejl, der blinkede rødt eller hvidt lys hvert andet sekund. Dette forvirrede i høj grad pirat mastermind.

Clydes historie blev afsluttet med en dramatisk finale. Clyde besætning blev behandlet med en spektakulær skue af en mekanisk delfin skære hen over skærmen med halsbrækkende hastighed, inacking på reb og viser onde hensigter.

Blue’s7 delfiner johnny Jacks til side, disse havdyr er blot nogle af de mange, du kan se på SeaWorld.

Hvad er postyret ved den nye hard-hat og handsker? Den gamle historie går, at Disney Imagineers kræver en masse magt til at gøre undersøiske lyde eller skræmme folk. En mand blev set iført en af disse handsker i en lokal park, og han tog det som en udfordring.

Skriv kommentar