Roulette drab strategier

Der er mange falske roulette systemer på internettet, der hævder at slå spillet. Det kræver bare at udskrive din dødsattest. Har du nogensinde undret dig over, hvorfor roulette er så populært? For at være ærlig, jeg har ingen idé. Det er den nemmeste at slå. Du vil snart bruge de samme teknikker, som vi talte om i den foregående artikel ved bare at gøre lidt beregning.

I dette spil skal du beregne oddsene for et bestemt resultat og sandsynligheden for, at disse tilstande opstår (betingelser 1 og 2). Det handler om muligheder og kræver ikke yderligere oplysninger.

Hvis du beregner betingelse 1 og kender sandsynligheden for, at der vil forekomme en rød/sort på det næste spin, er sandsynligheden for, at der forekommer en tredje rød/sort, lidt højere, end hvis der kun var sorte tal tilgængelige. Betingelse 1 kan anvendes på alle spil, men kun i begrænset omfang. Betingelser 2 og 3 giver mere specifikke sandsynligheder. For eksempel i roulette er sandsynligheden for, at du får et rødt / sort resultat, altid 1 til 36 eller 1,6% afhængigt af hvor mange gange du spinner det.

Betingelse 1 i spillet roulette

Det er let at beregne sandsynligheden for, at et roulettehjul bliver rødt eller sort. Betingelse 2 er mere kompliceret, men du kan stadig bruge enkle formler til at beregne sandsynligheden for, at der forekommer en rød/sort. Det er sådan, du kan gøre det.

Summen af kolonne 1 &kolonne 2 er 85

Før vi kan se på det næste spin i roulette spillet, lad os beregne sandsynligheden for, at en rød / sort vil forekomme. Vi vil nu undersøge betingelse 3, når vi har bestemt sandsynligheden for en rød / sort ved hjælp af formel 1.

For betingelse 3, er vi nødt til at beregne sandsynligheden for, at en rød / sort satsning vil forekomme i et spil roulette. Denne ligning er, hvad vi får, når vi overvejer betingelse 3 (udbetalingen).

Ligningen kan opsummeres ved at tilføje sandsynligheder for, at en rød / sort vil forekomme i et spil roulette.

4 rød + 1 1 1,36 Rød / 0,85 Sort

Sandsynligheden for, at den røde bliver tegnet i dette eksempel, er 1,36. 1,36 svarer til sandsynligheden for, at en rød vil blive trukket i spillet. Sandsynligheden for en sort er 1,85. Vi skal nu finde Fibonacci nummerserien. Denne sekvens har 100 tab efterfulgt af 9 mere.

Hvis du sammenligner sandsynligheden for en roulette rød til den sorte, vil du se, at oddsene for at få en rød er meget højere. Du har enten 1:1 odds for at få en sort eller rød indsats, men du vil kun få en ud af 1.416 chancer for at få en rød, hvis du placerer begge indsatser.

Roulette giver dig mulighed for at satse på enten sort eller rød for lige penge. Du vil kun satse på samme farve og få en rød fem gange ud af 1.416 chancer. Green er en lige penge satsning og har en højere chance for at vinde end de andre farver.

Skriv kommentar